Fysiotherapie Zuurbier Venlo

Fysiotherapiepraktijk Zuurbier in Venlo is gespecialiseerd in het verlenen van op maat gemaakte en doelgerichte zorg op het gebied van fysiotherapie. Moeiteloos bewegen is niet altijd vanzelfsprekend. Ons lichaam bestaat uit diverse spiergroepen en gewrichten. Door functiestoornissen die kunnen worden veroorzaakt door bijvoorbeeld invloeden van buitenaf, een trauma of operatie, kan bewegen tijdelijk moeizaam zijn.

Ook voor een sneller herstel na een sportblessure of ter verlichting van pijnklachten welke veroorzaakt worden door een medische aandoening bent u bij fysiotherapiepraktijk Zuurbier in Venlo aan het juiste adres. Samen met u wordt gekeken naar de aard van de klacht, de symptomen en de herkomst. Aan de hand van deze analyse maken we een passend en op maat gemaakt behandelplan. Hierbij streven we niet alleen naar een verbetering van de lichaamsfuncties, maar leggen we de nadruk ook op pijnvermindering en mobiliteit zodat u weer snel zelfstandig kunt functioneren.

Bij fysiotherapiepraktijk Zuurbier in Venlo bent u naast schouder- nek en rugklachten ook op het juiste adres voor oncologische fysiotherapie tijdens of na een behandeling tegen kanker, of oedeemtherapie. Wilt u meer informatie of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op met Fysiotherapiepraktijk Zuurbier in Venlo.

Doelgerichte zorg bij Fysiotherapiepraktijk Zuurbier in Venlo

Een doelgericht en persoonlijk behandelplan draagt bij aan een sneller herstel. Lichamelijke klachten en blokkades in het bewegingsapparaat kunnen op deze manier doelgericht en meetbaar worden verbeterd. Fysiotherapiepraktijk Zuurbier in Venlo is gespecialiseerd in het effectief behandelen van onder andere sportblessures of overbelasting, pijn naar aanleiding van een verkeerde lichaamshouding of ter ondersteuning in het revalidatieproces naar bijvoorbeeld een operatie of bot-fractuur.

We richten ons niet alleen op de verlichting van de pijnklacht, maar werken ook toe naar een optimale lichaamshouding zodat de mobiliteit verbeterd kan worden. Ook voor spier en gewrichtspijnen naar aanleiding van chronische aandoeningen bent u bij ons in goede handen. Bij aandoeningen zoals bijvoorbeeld reuma of scoliose worden spiergroepen vaak overbelast door het aannemen van een verkeerde houding naar aanleiding van pijnklachten.

Hoewel we uw chronische aandoening niet kunnen wegnemen, kunnen we door middel van goede houdingsadviezen en mobilisatie oefeningen de pijnklachten wel aanzienlijk verminderen. Is bewegen pijnlijk voor u of ervaart u pijnlijke gewrichten en spieren door toedoen van een verkeerde houding, een operatie of chronische aandoening? Neem dan vrijblijvend contact op met fysiotherapiepraktijk Zuurbier in Venlo.